Anda Alami masalah ini?

Cepat rasa letih dan tidak bertenaga
Kesedihan atau rasa “kosong” yang berpanjangan
Mudah marah
Hilang selera makan
Hilang minat atau keseronokan terhadap hobi yang biasanya mendatangkan keseronokan
Rasa diri tak berguna
Kurang daya tumpuan dan ingatan

Sekiranya Anda Tidak Bertindak Sekarang Untuk Mengawal Perkara Ini, Anda Akan…

  • Menjadi semakin tidak produktif dan prestasi kerja menurun
  • Keadaan diri semakin tidak terurus
  • Mengakibatkan kenalan anda semua menjauhkan diri dari anda
  • Bertindak agresif dan di luar kawalan
  • Meletakkan kerjaya dan keluarga anda berada di dalam risiko 

Jangan Biarkan Ini Berterusan. Kerana Ia Akan Menjejaskan Prestasi Pembelajaran, Pekerjaan, Perniagaan, Keluarga Dan Kehidupan Anda!

Siapa Berisiko Mengalami Masalah Ini?

Pernah mengalami kemurungan pada masa lepas
Masalah keluarga dan rumahtangga
Tekanan di tempat kerja
Krisis ekonomi

Saya Ada Solusinya. Solusi Yang Anda Mahukan Ini Sebenarnya Wujud! 

Bayangkan, jika anda sebenarnya boleh tangani masalah ini dengan mudah setiap hari. 

Jadi, izinkan saya jelaskan kepada anda cara yang terbaik untuk tangani masalah ini: 

Selaku graduan Vrije Universiteit Brussels, Belgium dalam bidang perubatan, saya merasakan satu tanggungjawab besar untuk berkongsi kebaikan dan memberikan kesedaran kepada masyarakat melalui ilmu yang saya perolehi.  

Sepanjang lebih 30 tahun berada dalam bidang perubatan moden dan alternatif, saya terus menerus terlibat dalam proses penyelidikan dan pembangunan (R&D) mengenai bahan-bahan nutrisi terbaik dunia.

Menerusi rangkaian doktor dari UK, Eropah dan serata dunia, saya telah mendapat pelbagai ilmu klinikal yang padat mengenai masalah stres dan anxiety yang anda hadapi.

Saya juga telah banyak berkongsi ilmu yang diperoleh melalui rancangan televisyen seperti Majalah 3, Bincang Petang, Wanita Hari Ini, Agro Jurnal, Nasi Lemak kopi O, Medik TV, Selamat Pagi Malaysia dan banyak lagi.  

Harapan besar agar usaha saya ini dapat menghasilkan lapisan masyarakat yang lebih peka dan berinformatif mengenai penjagaan kesihatan.

SAYA INGIN MEMPERKENALKAN 

ESKAYVIE MINDTROPIC 

5 Bahan Nootropik Utama Ini Dapat Membantu Mengimbangi Tahap Stres Anda Secara Semula Jadi, Dengan Menurunkan Penghasilan Hormon Stres Seperti Adrenaline dan Kortisol.

  • Stres akan berkurangan. 
  • Hari-hari yang dilalui juga akan menjadi lebih baik.
  • Tidur malam pastinya menjadi lebih berkualiti

Anda akan bangun pagi dengan rasa lebih segar, bertenaga dan pastinya lebih bersemangat untuk meneruskan hari!

“Ya Allah, aku berlindung kepada-Mu dari sifat (jiwa) gelisah, sedih, lemah, malas, kikir, pengecut, terlilit hutang, dan dikuasai manusia” (HR al-Bukhari)

Saya telah pastikan Eskayvie Mindtropic ini mengandungi bahan-bahan semula jadi yang TERBAIK bagi membantu mengurangkan stres anda. 

#1 PHOSPHATIDYLSERINE

Phosphatidylserine merupakan bahan asas yang penting dalam wiring otak. Namun, penghasilannya di dalam badan akan semakin berkurang seiring dengan peningkatan usia.  Dengan pengambilan bahan ini, minda dan memori anda akan lebih tajam umpama meningkatkan RAM dalam komputer.

#2 ASHWAGANDHA KSM-66

KSM-66 memiliki tahap kepekatan Ashwagandha tertinggi di dunia dan dalam bentuk paling mudah diserap (bioavailable).

Ia sangat menarik kerana bahan ini menggalakkan lagi penghasilan GABA, sejenis bahan kimia yang menyokong keperluan otak untuk mendapatkan tidur yang berkualiti, mengurangkan stres dan membantu otak untuk berhenti memikirkan yang bukan-bukan serta memudahkan untuk tidur.

Anda dapat menikmati tidur yang tenang, bangun pagi pun lebih bertenaga untuk memulakan hari.

Tambahan lagi…

Ashwagandha ini bukan sahaja dapat mengurangkan keresahan dan stres, malahan ia juga memberikan kesan yang positif kepada mood harian anda. 

#3 BACOPA MONNIERI

Herba yang memberi ketenangan ini telah lama digunakan di dalam sejarah perubatan bagi membantu merawat stres dan depresi. Saintis percaya bahawa herba ini membantu meningkatkan tahap Acetylcholine yang membantu tubuh berada dalam keadaan “resting and digesting”. Serta membantu menurunkan tahap hormon kortisol (stres).

#4 MAGNESIUM

Satu lagi bahan yang saya gunakan dalam  penghasilan Eskayvie Mindtropic ini ialah magnesium.. 

Hasil kajian oleh jurnal saintifik berkaitan nutrisi menyatakan bahawa, Magnesium adalah sumber mineral yang sangat penting untuk membantu mengurangkan keresahan dan memperbaiki kualiti tidur. Kajian juga menunjukkan kekurangan Magnesium di dalam badan boleh mengakibatkan kegelisahan dan menjadikan anda sukar tidur…

#5 SELENIUM

Satu lagi vitamin penting yang sangat diperlukan oleh otak. 

Mineral yang berfungsi sebagai penghilang stres ini bermanfaat dalam menambah baik proses neurotransmisi bagi mengimbangi aktiviti stres.

Ramai Yang Bersetuju Eskayvie Mindtropic Melegakan Masalah Yang Dihidapi Mereka

Jadi Berapa Harga Untuk Mendapatkan Seluruh Kebaikan Dalam Satu Botol Eskayvie Mindtropic Ini?

FAQ Eskayvie Mindtropic

Hanya kunyah 1 tablet dua kali sehari selepas makan.

Boleh, kanak-kanak di atas 13 tahun boleh mengambil 1 tablet Eskayvie Mindtropic. Namun, bagi kanak-kanak berusia 2-12 tahun lebih disarankan mengambil Eskayvie i-Qids.

Hanya simpan disuhu bilik dan elakkan terdedah kepada cahaya matahari. Tutup rapat penutup botol Eskayvie Mindtropic untuk mengelakkan ia teroksidasi (berubah warna).

Ya. Produk ini diklasifikasikan sebagai makanan dan berada di bawah seliaan Bahagian Keselamatan dan Kualiti Makanan Malaysia (BKKM).

Boleh. Saranan pengambilan adalah sehingga 4 biji sehari.

Tidak ada. Kalori Eskayvie Mindtropic pula hanyalah 4 kcal bagi satu tablet (1g). Kandungan gula dalam 1 tablet Eskayvie Mindtropic datang daripada sumber semula jadi. Jadi, jangan risau kerana kandungan gula ini kurang 1% dari keperluan kalori seharian. Anda hanya perlu bercakap 3-5 minit untuk membakar kalori ini.

PENAFIAN : Eskayvie Mindtropic merupakan suplemen bagi menyokong penjagaan gaya hidup sihat individu. Ia mungkin menunjukkan kesan dan tempoh yang berbeza mengikut keserasian individu tersebut.