Bayangkan jika .. 

Anda ada kuasa untuk singkirkan stress daripada minda dan badan dalam sekelip mata, bila-bila masa sahaja yang anda mahu ..

Terokai rahsia bahan-bahan yang boleh membantu  untuk singkirkan stres dan mengekalkan kawalan diri…

Walau bagaimana sukarnya situasi tersebut

Nampak mudah kan? 

Tapi, cuba bayangkan senario ini.. 

Anda terjaga di tengah malam…sambil memandang siling  dengan pandangan yang kosong

Dah pukul 2 pagi …

Susah tidur.

Semuanya serba tak kena.

Melalui mata kasar, semuanya nampak baik saja.

Tiada sebarang ancaman terhadap keselamatan diri mahupun yang tersayang.

Tapi, setiap malam anda kerap rasa tertekan, cemas dan bimbang tanpa sebab

“Kenapa dengan aku ni?” tanya anda kepada diri sendiri…

Seolah-olah perkara ni tak ada hujung pangkalnya

FEAR 2

REASON

URGENCY

Usah bimbang! Kami ada cara untuk bantu anda untuk mengatasi masalah ini!

“Di sebalik pemakanan secara seimbang, senaman secara istiqomah, kawalan stres dan tidur yang mencukupi, saya telah menemui rahsia untuk meningkatkan kembali fungsi otak dengan kebaikan nutrisi semula jadi yang luar biasa.”

Dr Syid Ayob Syid Mustafa Al-Qudri

Saya menemui 3 fasa penting yang perlu dilakukan menerusi “Build”, “Support” dan “Enhance” menerusi 5 bahan Nootropik (penggalak minda) dalam memastikan otak sentiasa berada dalam keadaan yang baik.

SUDAH PASTI KESEMUA MASALAH YANG ANDA HADAPI DISELESAIKAN.

ANDA AKAN MERASAI…

  • Serangan anxiety semakin berkurangan
  • Tidur lebih lena
  • Senang nak fokus
  • Lebih mudah nak ingat
  • Badan lebih bertenaga
  • Mood lebih ceria

Banyak kajian yang membuktikan 5 bahan Nootropik ini mampu membantu mengembalikan fungsi otak, meningkatkan hubungan antara sel neuron dan menyihatkan kembali sel-sel otak yang rosak dan terjejas!

Pastinya sukar untuk anda mendapatkan kesemua bahan ini dalam kehidupan seharian.

Menerusi invonasi dunia sains, saya telah menformulasikan kesemua bahan ini di dalam tablet lazat dan mudah diambil sekaligus menyelesaikan kerisauan anda.

MEMPERKENALKAN

KHASIAT 5 BAHAN NOOTROPIK PENGGALAK MINDA

PEPATAH

RESULT

CARA GUNA

DISKAUN/OFFER

URGENCY

JAMINAN

Ramai yang bersetuju Eskayvie Mindtropic membantu melegakan masalah anxiety, stres, tidur, memori dan kabut otak mereka, sekaligus menyebabkan produktiviti harian mereka bertambah baik, prestasi kerja meningkat dan yang PALING UTAMA hubungan antara ahli keluarga bertambah erat!

Jadi berapa harga untuk mendapatkan seluruh kebaikan dalam satu botol Eskayvie Mindtropic ini?

Whatsapp saya untuk mendapatkan Eskayvie Mindtropic sekarang!

FAQ

Hanya kunyah 1 tablet dua kali sehari selepas makan.

Boleh, kanak-kanak di atas 13 tahun boleh mengambil 1 tablet Eskayvie Mindtropic. Namun, bagi kanak-kanak berusia 2-12 tahun lebih disarankan mengambil Eskayvie i-Qids.

Hanya simpan disuhu bilik dan elakkan terdedah kepada cahaya matahari. Tutup rapat penutup botol Eskayvie Mindtropic untuk mengelakkan ia teroksidasi (berubah warna).

Ya. Produk ini diklasifikasikan sebagai makanan dan berada di bawah seliaan Bahagian Keselamatan dan Kualiti Makanan Malaysia (BKKM).

Boleh. Saranan pengambilan adalah sehingga 4 biji sehari.

Tidak ada. Kalori Eskayvie Mindtropic pula hanyalah 4 kcal bagi satu tablet (1g). Kandungan gula dalam 1 tablet Eskayvie Mindtropic datang daripada sumber semula jadi. Jadi, jangan risau kerana kandungan gula ini kurang 1% dari keperluan kalori seharian. Anda hanya perlu bercakap 3-5 minit untuk membakar kalori ini.

Boleh. Namun, pengambilan yang lebih disyorkan adalah selepas makan untuk penyerapan nutrisi yang lebih baik.

Ya. Eskayvie Mindtropic menggunakan bahan-bahan dari alam semula jadi. Phosphatidylserine diekstrak melalui kacang soya, Ashwaganda KSM-66 dan Bacopa monnieri daripada herba.

Boleh, tiada masalah. Jarakkan pengambilan Eskayvie Mindtropic 30 minit dengan pengambilan ubat-ubatan.

Eskayvie i-Qids dan Eskayvie Mindtropic diformulasikan mengikut dos yang efektif dan selamat untuk memastikan kesan yang terbaik. Formulasi i-Qids lebih memfokuskan kepada pertumbuhan otak kanak-kanak manakala Mindtropic berfungsi untuk meningkatkan fungsi kognitif sekaligus melindungi otak dari kemerosotan kognitif.

Bagi pesakit yang mengambil ubat pencair darah iaitu Warfarin, pengambilan Eskayvie Mindtropic mungkin boleh mempengaruhi kadar kecairan darah bagi sesetengah mereka yang sensitif. Maka disyorkan untuk memeriksa profil pendarahan selepas beberapa hari pengambilan Eskayvie Mindtropic (antara 3-5 hari). Perubahan dos Warfarin mungkin diperlukan bagi individu yang sensitif dengan pengambilan Eskayvie Mindtropic.
Bagi yang mengambil Warfarin, Dr Syid menyarankan untuk semak semula kadar kecairan darah (bleeding time) di hospital seperti di bawah:
1. Ambil produk selama 3 hari.
2. Semak semula kadar kecairan darah di hospital (doktor akan adjust dos Warfarin mengikut kesesuaian).
3. Ambil produk dan Warfarin secara istiqomah.

PENAFIAN: Eskayvie Mindtropic merupakan suplemen bagi menyokong penjagaan gaya hidup sihat individu. Ia mungkin menunjukkan kesan dan tempoh yang berbeza mengikut keserasian individu tersebut.